dinsdag 3 januari 2012

sneeuw(van)tafel

heb ik net een mooie, creatievelijke, winter/sneeuwtafel gemaakt, echt met een hele hoop nepsneeuw, sneeuwposters, dennenappels, houtblokken, ijsbeertje, pinguin en alles, subtiel opgesteld, echt nep zeg maar, met mooie winterse boeken erop natuurlijk, komen er 2 bijdehante meisjes langs, jaar of zes, zeven,  ze registreren de bergen nep-sneeuw en het hele tafe(l)reeltje, zegt de een tegen de ander, "zal ik je eens iets vertellen: er komt deze winter geen sneeuw" ....... ziezo, in 1 x alle sneeuw van tafel geveegd, snik, of eigenlijk hoi, zal ik gelijk maar een lentetafel maken??

3 opmerkingen:

  1. Astrid Adriaanse4 januari 2012 om 00:33

    Ahhh, die streetwise kids!
    Doe maar, ga maar gelijk voor de zomertafel.
    Het is en wordt dan misschien geen echte winter met kou, sneeuw en ijs, de suggestie van zon, warmte, vakantie en cocktails aan de rand van het zwembad spreekt mij aan. Maar wat zouden die blagen daar nou weer voor commentaar op hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tafel was heerlijk 'over the top' en maakte me weemoedig omdat de werkelijkheid sinds november alleen grauw, zompig, miezerig en benauwend is.
    Mij heb je er in elk geval blij mee gemaakt: stoor je niet aan kille realisten, ook al zijn ze 6 jaar oud.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De tafel was heerlijk 'over the top' en maakte me weemoedig omdat de werkelijkheid sinds november alleen grauw, zompig, miezerig en benauwend is.
    Mij heb je er in elk geval blij mee gemaakt: stoor je niet aan kille realisten, ook al zijn ze 6 jaar oud.

    BeantwoordenVerwijderen