zaterdag 26 december 2009

wachtwoordpolicy?

eh, ja, een vraag voor www.blogger.com, is het eigenlijk niet vreemd dat het betreffende wachtwoord bovenin verschijnt als je een blog aan het lezen bent??

7 opmerkingen:

  1. Hallo Bonbonnetje
    Als ik jouw blog lees zie ik mijn naam (gmailadres) bovenin de balk, niet mijn wachtwoord. Of zie ik iets anders dan jij bedoelt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idem als Grietje Mus, BBB. Als je een wachtwoord ziet is er iets goed fout, denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja, als ik ingelogd ben klopt het wel, maar als je niet ingelogd bent en een blog leest, probeer maar es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi bonbb, ik heb het geprobeerd als ik niet ingelogd ben maar ik nog nooit mijn wachtwoord zien staan......Ben benieuwd hoe jij dat doet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natuurlijk kan ik niet achterblijven! Het is mij alleen niet duidelijk wiens wachtwoord jij ziet: de jouwe of die van degene wiens blog jij leest? Hopelijk niet het laatste :-/
    Ook ik heb het geprobeerd: ingelogd en uitgelogd, bij jouw blog en die van anderen, maar geen wachtwoord, niet die van mij en ook niet die van de ander.
    Kan je misschien een schermprint hiervan sturen? (Ivm privacy uiteraard via een persoonlijke mail.)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sorry ben een beetje laat maar net als de anderen heb ik alleen maar mijn mailadres en geen wachtwoord ook als ik niet ben aangemeld. Ben toch wel benieuwd naar wat jij dan ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. okee een beetje laat, maar ik heb uiteindelijk iets geknutseld, weet niet meer precies waar en hoe, maar het euvel is nu verholpen, ws heb ik in het begin niet goed nagedacht bij het invullen van allerlei venstertjes, maja tot nu toe gelukkig nog geen inbrekers op m'n blog gehad, haha, hier valt ook niks te halen natuurlijk, alleen iets in te brengen, nou ja, welkom dan

    BeantwoordenVerwijderen